Maj 2021 - Siden er pt. ved at blive opdateret med nye, gældende regler. Tag derfor venligst forbehold for rigtigheden i nedenstående info.

--------------------                                                                                                                  

                                                                                   Gladsaxe juni 2020

INFORMATION OM TRÆNING I GLADSAXE BOKSEKLUB UNDER COVID-19/CORONA-SITUATIONEN

På grund af covid-19/Corona-situationen og de restriktioner det har medført, gennemføres der  ikke træning efter det normale program i Gladsaxe Bokseklub.

Klubben følger nøje de retningslinjer, som myndighederne, DGI, DaBU og andre autoriteter har udgivet.

For tiden er træningen tilrettelagt således:

Træningen afholdes igen indendørs i klubbens lokaler og efter den sædvanlige holdopdelingen. Træningstider og trænere fremgår af skemaet længere nede på denne side.

1. Bliv hjemme, hvis du har symptomer på corona – feber, tør hoste, træthed og/eller hovedpine. Undgå at smitte andre. Pas ligeledes på jer selv, hvis I er særligt udsatte.

2. Træning kan igen gennemføres i klubbens træningssal. Der gælder en deltagerbegrænsning på 20 medlemmer, og tilmelding skal derfor foretages via ”Kommende begivenheder” eller ”Kalender” på klubbens hjemmeside www.gladsaxebokseklub.dk. Log ind med dit brugernavn og adgangskode og tilmeld dig begivenheden. Husk at bekræfte din tilmelding.

3. Hænder afsprittes ved ankomst til klubben. For at minimere smittespredning tjekker vi ikke ind på computeren som sædvanlig. Vi opfordrer til, at alle afspritter hænder og/eller handsker, når der holdes pause i træningen.

4. Så vidt muligt holdes 2 meters afstand ved fysisk anstrengelse under træningen – særligt ved aktiviteter, hvor ansigter er vendt mod hinanden. Mindre afstand mellem personer begrænses til korte intervaller.

5. DaBU og DGI tillader igen kropskontakt og træning med egne, personlige plethandsker, men de opfordrer til at minimere dette. Egentlig sparring og infight frarådes. Det er op til den enkelte træner at forvalte disse retningslinjer, og deltagere er naturligvis velkomne til ikke at deltage i øvelse med kropskontakt eller plethandsker, hvis de ikke har lyst.

6. Alle medlemmer skal bruge egne, personlige handsker – udlånshandskerne er fjernet. Husk, at du kan få 15 % rabat på handsker og andet udstyr hos Fightersport på Frederiksberg, hvis du blot siger, at du kommer fra Gladsaxe Bokseklub. Desuden kan du købe handsker i selve klubben – betaling foregår via MobilePay. Handskerne må ikke deles og skal rengøres umiddelbart før træning – altså i selve klubben. Sprit og engangsklude er gjort tilgængelig flere steder. Kom gerne lidt i god tid, så du kan rengøre dine handsker uden for megen kødannelse og samtidig kan hyggesludre lidt med dine medboksere. Vi opfordrer til hyppig afspritning af handsker, når der er pause i træningen, og til at undgå at røre sig selv i ansigtet med handskerne. Vi ved godt, at det svært og irriterende. Egne, personlige måtter kan benyttes, hvis kontakt med gulvet ønskes undgået, men disse skal i så fald også afsprittes i lighed med handskerne. Undlad i øvrigt at dele andet udstyr – håndbind, vandflasker, håndklæder, sjippetov og lignende.

7. Vi bruger som udgangspunkt ikke andet udstyr end sækkene. Hvis andet udstyr benyttes, må det ikke deles, og det skal rengøres grundigt efter brug – hjælp venligst træneren med dette. Vi opfordrer til, at I medbringer egne sjippetove. Vi beder jeg desuden medbringe velegnede udendørssko, da dele af træningen kan foregå udenfor - især når der er mange tilmeldte og ikke sække nok til alle.

8. Alle sække må bruges samtidig, men for at undgå ansigt-til-ansigt-situationer, er det det ikke tilladt at holde sækkene. Vi ved godt, at sækkene kommer til at svinge meget, men tag det som en chance for at øve dit fodarbejde og din bevægelse. Dans med sækken! Sækkene skal rengøres efter hver træning, og vi beder alle hjælpe til med dette. På forhånd tak! Træningssalen og fælles kontaktpunkter rengøres grundigt af hertil hyret rengøringshjælp minimum én gang om ugen eller oftere efter behov.

9. Såfremt øvelser foregår i par eller i grupper, opfordrer vi til at forblive i samme par eller gruppe for at mindske smittespredning.

10. Omklædnings-, bade- og toiletfaciliteter er igen tilgængelige over klubben. Kvinder kan få adgang til det lille dommerrum med bad, men skal bede en træner om at låse dette op. Beklager besværet. Stadion står for rengøring af disse lokaler.

 

INFORMATION OM GLADSAXE BOKSEKLUB (NÅR DER IKKE ER COVID-19/CORONA-SITUATION AT TAGE HØJDE FOR)

FORMÅL

Gladsaxe Bokseklubs formål er at tilbyde medlemmerne deltagelse i boksetræning og -kamp.

HOLD

Boksning (Kamphold):
Boksning er for dem, som ønsker at træne hårdt og intenst og udvikle sig til kampbokser. Krævende fysisk kontakt og sparring med slag mod hoved/krop forekommer naturligvis, men først når den enkelte er klar fysisk og psykisk og træneren har sagt god for det. Og der skal anvendes nødvendigt sikkerhedsudstyr. Man skal være fyldt 10 år for at gå til boksning.

Kid Boksning (Børnehold):
Kid Boksning er for de yngste, som ønsker at få kendskab til boksesporten. Der trænes let med styrketræning og elementer fra boksning. Lettere fysisk kontakt kan forekomme, men ingen egentlige slag mod hoved/krop. Man skal være mellem 8-14 år gammel for at gå til Kid-Boksning. Når man er fyldt 10 år, kan man træne med sammen med bokserne (det koster ikke ekstra).

Fit Boksning (Motionshold):
Hvis du har du lyst til at blive trænet, men ikke udøve decideret boksning, så er Fit Boksning noget for dig. Der er fuld knald på træningen, og der bliver arbejdet hårdt. Der kan forekomme fysisk kontakt, men ikke slag mod hoved. Du skal være fyldt 14 år for at gå til Fit Boksning.

TRÆNING

Træningstider:

kl.

dag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

10.00-11.00

 

-

 

-

 

-

 

-

 

-

Kid Boksning

Robert, Jousef, Alexander

 

-

11.00-12.30

 

-

 

-

 

-

 

-

 

-

Boksning

Johnny, Zeljko, Robert

 

 

-

14.00-15.30

 

-

 

-

 

-

 

-

 

-

 

-

Fit Boksning

Heinrich

17.00-18.25

Boksning

Jody, Johnny, Zeljko, Robert

Boksning

Johnny, Zeljko, Robert

* Kid Boksning

Jakob, Jousef, Alexander

Boksning

Johnny, Zeljko, Robert

 

-

 

-

 

-

18.30-20.00

Fit Boksning 

Jody

Fit Boksning

Janus

 

-

Fit Boksning

Kasper

 

-

 

-

 

-

   * Træningen slutter kl. 18.15 eller senest kl. 18:30.

Varigheden af træningen kan variere lidt. Det afhænger af situationen ved den enkelte træning. Det er træneren, der afgør træningens varighed.

Træningen gennemføres uanset antal fremmødte.

Trænere:

Det er trænerne i klubbens trænerteam, som står for og leder al træning. Der er tilknyttet en fast træner til de enkelte hold/dage. Ved nogle træninger - fortrinsvis til boksning - er der både en fast træner og en hjælpetræner. Hvis den faste træner er forhindret, vil en anden træner fra trænerteamet overtage træningen. Hvis det er muligt, vil det blive annonceret på hjemmesiden/Facebook, ligesom aflysninger vil blive meddelt dér.

Hvis du er interesseret i at blive en del af trænerteamet, skal du kontakte bestyrelsen.

Prøvetime:

Hvis man er interesseret i at få en prøvetime, skal man kontakte klubben på tlf.: 31 15 55 05, og træffe aftale om, hvilket hold og hvilken dag man ønsker. Man modtager en sms fra klubben med bekræftelse. Den enkelte træner får besked om, at der kommer interesserede til prøvetime. Når man møder til prøvetime, skal man vise SMS til træneren. Man kan som regel kun deltage i én prøvetime, derefter må man melde sig ind i klubben.

Betalt træning:

Det er muligt at deltage i enkelte træninger mod betaling. Det kan være som gæst med et medlem eller som yderligere prøvetimer. Det koster 40,- kr. pr. træning, og kan kun betales med MobilePay.

Træningslejr:

Der arrangeres lejlighedsvis træningslejr for bokserne. Her er der mulighed for at arbejde koncentreret og længe med at udvikle teknik, styrke og kondition. Deltagelse foregår ved delvis egenbetaling.

MEDLEMSSKAB

Indmeldelse:

Ønsker du at indmelde dig i Gladsaxe Bokseklub, sker det via denne indmeldelsesformular.

Man skal være mindst 8 år gammel for at blive medlem og træne i Gladsaxe Bokseklub.

Er man ikke myndig, dvs. under 18 år, skal ens forældre/værge melde en ind.

Hvis man efter en prøvetime ønsker at melde sig ind i klubben, skal det foregå via hjemmesiden. Man kan ikke indmelde sig ”på dagen” i klubben.

Hvis man har behov for hjælp til indmeldelse, kan man kontakte klubben på tlf.: 31 15 55 05.

Check-in:

Når man møder til træning, skal man "checke in" på holdet. Det foregår ved, at man sætter "flueben" ud for sit navn på medlemslisten, som fremgår af skærmen på disken i klubbens reception.

Kontingent:

Er man i restance med sit kontingent, vil det fremgå af medlemslisten ved, at der er en lille gul trekant ved ens navn. Man skal sørge for, at få betalt sit kontingent snarest muligt. Hvis man har spørgsmål, kan man kontakte formanden på tlf.: 31 15 55 05 eller mail: formand@gladsaxebokseklub.dk.

Betaling af kontingent kan kun ske via hjemmesiden og kreditkort. Man kan ikke betale kontingent med kontant betaling/bankoverførsel/MobilePay.

Man kan ikke deltage i træningen, hvis man ikke har betalt sit kontingent. Træneren kan til enhver tid afvise et medlem, som ikke har betalt kontingent.

Er man i kontingentrestance i mere end 2 måneder, vil man blive kontaktet af klubben. Man kan ikke blive medlem på ny, hvis man har kontingentrestance. Gælden skal først betales.

Man skal betale kontingent for hvert hold, man er tilmeldt, undtagen Kid Boksere, som er fyldt 10 år og som også træner med bokserne.

Man skal betale kontingent i alle årets 12 måneder, også selvom træningen er aflyst eller klubben er ferielukket.

BOKSEKAMPE/-STÆVNER

Boksekamp:

Det er suverænt cheftræneren, som afgør, hvem der kan/skal/må stille op til boksekamp. Cheftræneren er altid sekundant og kan udpege yderligere hjælpere.

Boksestævner:

Klubben deltager i relevante stævner og turneringer i ind- og udland. Deltagelse sker ved delvis egenbetaling.

Klubben arrangerer selv lejlighedsvis boksestævner.

Klubben deltager lejlighedsvis i diplomstævner.

TRÆNINGSVILKÅR

Deltagelse:

Boksning er en krævende sport både fysisk og psykisk. Træningen er hård og intens. Ofte med mange gentagelser af de enkelte øvelser. Det kræver mod, styrke og disciplin at være bokser. Vi er alle forskellige, og alle ikke kan yde det samme. Det er der mange årsager til, men vi respekterer hinanden. Klubben forventer, at man møder frisk til træningen og deltager positivt og aktivt, med alt hvad man kan. Det motiverer både den enkelte og de andre til træningen. Trænerne er altid forberedte og glæder sig til at træne medlemmerne.

Påklædning:

Der er ingen særlige krav, til den påklædning der trænes i. Et par shorts/leggins og en T-shirt/træningstrøje er tilstrækkeligt. Man skal have træningssko på under træningen, og det skal være rene sko som kun anvendes indendørs. Der SKAL skiftes sko, inden man går ind i træningssalen. Man må ikke træne i bare tæer/strømper. Man kan med fordel medbringe et lille håndklæde til at tørre sveden af med.

Ved kampe skal bokserne være iklædt klubbens officielle tøj, som udleveres af klubben.

Udstyr:

Klubben råder over et antal sandsækhandsker og sparringshandsker, som kan lånes de første par gange, man er til træning i klubben. Derefter forventes det, at man sørger for at indkøbe sine egne handsker. Ikke mindst af hygiejniske årsager.

Vedr. kamphandsker så skal cheftræneren være med til at anskaffe disse, da der er særlige krav til vægt og udformning mv. som skal overholdes.

Det anbefales at være iført håndbind, når der trænes slag. Det være sig på sandsækkene/slagpuderne eller ved sparring. Man skal selv anskaffe håndbind. De rutinerede boksere/motionister eller træneren kan være behjælpelig med at binde håndbind.

Klubben råder over et antal plethandsker, men man er meget velkommen til at anskaffe sine egne. Ikke mindst af hygiejniske årsager.

Klubben råder over et antal sjippetove, men det anbefales, at man anskaffer sit eget sjippetov.

Klubben udlåner beskyttelseshjelme til kampbokserne til brug ved sparring, men det anbefales, at man anskaffer sin egen hjelm. Ikke mindst af hygiejniske årsager.

Klubben stiller sandsække, slagpuder, bokseringe, håndvægte samt andre træningsredskaber til rådighed under træning.

Man skal naturligvis passe på tingene og aflevere det, man låner af klubben.

Træning bliver sædvanligvis ledsaget af frisk musik i tidens rytmer.

Det anbefales, at man bruger håndsprit efter at have lånt handsker. Håndsprit/-gel står fremme.

Drikke:

Man skal selv sørge for at medbringe drikkelse til træningen. Klubben anbefaler, at man kun drikker rent postevand. Put evt. et par isterninger i drikkedunken, så vandet kan holde sig køligt.

RAMMER

Omklædning og bad:

Adgang til træning skal ske via indgangen ved omklædning 4. Klubben opfordrer alle til at klæde om inden træning og gå i bad efter træning. Der er separat bad/omklædning for piger/damer og drenge/herrer. Piger/damer benytter ”dommerrummet”, som kan låses op af træneren.

Det er ikke muligt at låse sine ejendele inde, men de kan medbringes i træningslokalet, hvor man selv kan have dem under opsyn.

Nøglebrik:

Der er mulighed for – mod et depositum på 150,- kr. – at få en nøglebrik ved administrationen ved Gladsaxe Stadion, der giver adgang til bade- og omklædningsfaciliteter. Dette er klubben uvedkommende. Kontakt bestyrelsen hvis der ønskes yderligere information.

Toilet:

Der er adgang til toilet uden for klubbens lokaler. Det anbefales, at man har overstået toiletbesøg, inden træningen starter.

Sikkerhed:

Al træning foregår på eget ansvar.

Det er ens egen forsikring, der dækker.

Man må ikke bære fingerringe, ørenringe, piercinger*, armbånd, halskæder, ankelkæder og andet ”bling”, herunder armbåndsure under træningen. Det kan hænge fast eller blive ramt i ”kampens hede” og medføre skader på en selv og/eller andre.

* Piercinger som ikke umiddelbart kan fjernes, skal tapes over f.eks. med et stykke hæfteplaster.

Har man skavanker eller skader, skal man meddele det til træneren, inden træningen starter.

Er man syg, skal man slet ikke komme til træning, man skal holde sig hjemme og blive rask. Der er ingen grund til at smitte andre i klubben.

Man må ikke forlade træningen før tid eller forlade lokalerne for f.eks. at gå på toilettet, uden at meddele det til træneren.

Lukkedage:

Klubben er lukket på officielle danske helligdage, dvs. ingen træning på nogen af holdene. Der kan dog være behov for, at enkelte kampboksere træner på lukkedage, hvis der er kamp i datomæssig nærhed. Endvidere er der ingen træning 1. maj eller Grundlovsdag. Ingen træning i hele juli måned. Kampholdet holder normalt sommerferie fra DM i boksning er overstået, typisk primo maj, til primo august. Ingen træning i dagene mellem jul og nytår. Træning i vinterferien (uge 7) og efterårsferien (uge 42) afhænger af, om der er trænere til rådighed.

Aflysninger/ændringer:

Aflysninger eller ændringer til træningen vil blive meddelt på klubbens hjemmeside under ”Seneste Nyheder”, og på klubbens Facebookside så hurtigt som muligt. Man opfordres til at holde sig orienteret på de sociale medier forud for hver træning, så man undgår at gå forgæves. Aflysninger bliver ikke refunderet i kontingentet. Klubben har ikke mulighed for at kontakte hver enkelt.

Orden:

Alle medlemmer af Gladsaxe Bokseklub, skal følge klubbens regler og vedtægter. Træner og/eller bestyrelsen kan til enhver tid tilrettevise eller sågar bortvise et medlem, som overtræder regler og vedtægter.

Passiv:

Hvis man af én eller anden årsag ikke har mulighed for at deltage i træningen gennem længere tid, men forventer at vende tilbage til træningen på et senere tidspunkt, kan man få gjort sit medlemskab passivt. Det foregår via hjemmesiden. Man betaler ikke kontingent som passiv. Klubben anerkender ikke, at man kun er passiv i juli måned.

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske skriftligt via klubbens hjemmeside inden månedens udgang. Pågældende medlem skal have betalt sit kontingent frem til den dag, hvorfra udmeldelsen har virkning. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

ØVRIG INFORMATION

Webshop:

Klubben arbejder på at få oprettet en webshop, eller et udsalg, hvor det bliver muligt at købe træningstøj og -udstyr.

Veteraner:

Klubbens veteraner og æresmedlemmer er altid velkomne i klubben. Hvis de ønsker at træne, skal det foregå på et af holdene. Veteraner betaler et årligt kontingent.

Frivillige:

Gladsaxe Bokseklub drives af en bestyrelse, som alle arbejder ulønnet og frivilligt. Ligesom alle trænere er frivillige og ulønnede. Gladsaxe Kommune støtter via Gladsaxe Stadion klubben med lokaler og andre faciliteter.

Beliggenhed:

Gladsaxevej 200, kælderen under Hero-Bygningen, 2860 Søborg.

Kort: