INFORMATION OM GLADSAXE BOKSEKLUB

FORMÅL

Gladsaxe Bokseklubs formål er at tilbyde medlemmerne deltagelse i boksetræning og kamp.

 

BEMÆRK:

Klubben forventer, at indføre nye træningstider pr. 1. august 2019. Der vil blive udsendt information om dette, i slutningen af juli 2019.

 

HOLDINDELING

BEGYNDERHOLD/BOKSEHOLD HOLDER SOMMERFERIE
Fra og med torsdag den 9. maj og frem til mandag den 5. august 2019 holder begynderhold/boksehold sommerferie.
Det betyder, at der IKKE er træning tirsdag, torsdag og lørdag.
Til gengæld er der træning for begynderhold/boksehold & interesserede fra motionsholdet hver mandag kl. 17.00-18.30, første gang mandag den 13. maj. Mandagstræning fortsætter frem til 1. juli hvor Gladsaxe Bokseklub holder lukket for al træning hele juli måned.

Begynderhold/kamphold har mulighed for at træne sammen med motionsholdet tirsdag, torsdag og lørdag.

Eventuel prøvetræning på mandage skal aftales med cheftræner Robert Larsen på tlf.: 60 67 03 70.

Begynderhold/Boksehold:
Begynderhold / Boksehold er for dem, som ønsker at træne hårdt og intenst og udvikle sig til kampbokser. Krævende fysisk kontakt og sparring med slag kan forekomme, men først når den enkelte er klar fysisk og psykisk og træneren har sagt god for det. Og der skal anvendes nødvendigt sikkerhedsudstyr.

Begynderhold/boksehold træner tirsdage kl. 17.00 - 18.30, torsdage kl. 17.00 - 18.30 og lørdage kl. 12.00 - 13.30.

Kontingent: 125,- kr. pr. måned.

Børnehold:
Børneholdet er for de yngste (8-14 år), som ønsker at få kendskab til boksesporten. Der trænes let med styrketræning og elementer fra boksning. Ingen hård fysisk kontakt eller slag mod hoved/krop.

Børneholdet træner onsdage kl. 17.00 - 18.15.

Man er velkommen til at få en prøvetime. HUSK rene indendørs sko og noget at drikke!

Kontingent: 125,- kr. pr. måned.

Motionshold:
Hvis du har du lyst til at blive trænet, men ikke udøve decideret boksning, så er motionsholdet lige noget for dig. Der er fuld fart på træningen og du bliver svedt godt igennem.  

Motionsholdet træner tirsdage og torsdage kl. 19.00 - 20.30 og søndage kl. 13.00 - ca. 14.30. 

Man er velkommen til at få en prøvetime.  HUSK rene indendørs sko og noget at drikke.

Kontingent: 125,- kr. pr. måned.

 

MEDLEMSSKAB

Indmeldelse:

Ønsker du at indmelde dig i Gladsaxe Bokseklub, sker det via denne indmeldelsesformular.

Man skal være mindst 8 år gammel for at blive medlem og træne i Gladsaxe Bokseklub.

Check-in:

Når man møder til træning, skal man "checke in" på holdet. Det foregår ved, at man sætter "flueben" ud for sit navn på medlemslisten, som fremgår af skærmen på disken i forrummet.

Kontingent:

Er man i restance med sit kontingent, vil det fremgå af medlemslisten ved, at der er en lille gul trekant ved ens navn. Man skal sørge for, at få betalt sit kontingent snarest muligt. Hvis man har spørgsmål, kan man kontakte kassereren på tlf.: 35 15 55 05 eller mail: kasserer@gladsaxebokseklub.dk.

Man kan ikke deltage i træningen, hvis man ikke har betalt sit kontingent. Træneren kan til enhver tid afvise et medlem, som ikke har betalt kontingent.

Man skal betale kontingent for hvert hold man er tilmeldt.

Orden:

Alle medlemmer af Gladsaxe Bokseklub, skal følge klubbens regler og vedtægter. Træner og/eller bestyrelsen kan til enhver tid bortvise et medlem, som overtræder husorden og vedtægter.

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske via din medlemsprofil, alternativt skriftligt på mail til kasserer@gladsaxebokseklub.dk

 

TRÆNINGSVILKÅR

Påklædning:

Der er ingen særlige krav, til det tøj der trænes i. Et par shorts/leggins og en T-shirt/træningsstrøje er tilstrækkeligt. Man skal have træningssko på under træningen og det skal være rene sko som kun anvendes indendørs. Der SKAL skiftes sko, inden man går ind i træningssalen.

Ved kampe skal bokserne være iklædt klubbens officielle tøj, som udleveres af klubben.

Udstyr:

Klubben råder over et antal sandsækhandsker og sparringshandsker, som kan lånes de første par gange, man er til træning i klubben. Derefter forventes det, at man sørger for at indkøbe sine egne handsker. Ikke mindst af hygiejniske årsager.

Vedr. kamphandsker så skal cheftræneren være med til at anskaffe disse, da der er særlige krav til vægt og udformning mv. som skal overholdes.

Det anbefales at være iført håndbind, når der trænes slag. Det være sig på sandsækkene/slagpuderne eller ved sparring. Man skal selv anskaffe håndbind. De rutinerede boksere/motionister eller træneren kan være behjælpelig med at binde håndbind.

Klubben råder over et antal plethandsker, men man er meget velkommen til at anskaffe sine egne. Ikke mindst af hygiejniske årsager.

Klubben råder over et antal sjippetove, men det anbefales, at man anskaffer sit eget sjippetov.

Klubben udlåner beskyttelseshjelme til kampbokserne til brug ved sparring, men det anbefales, at man anskaffer sin egen hjelm. Ikke mindst af hygiejniske årsager.

Klubben stiller sandsække, slagpuder, bokseringe, håndvægte samt andre træningsredskaber til rådighed under træning.

Man skal naturligvis passe på tingene og aflevere det, man låner af klubben.

Træning bliver sædvanligvis ledsaget af frisk musik i tidens rytmer.

Drikke:

Man skal selv sørge for at medbringe drikkelse til træningen. Klubben anbefaler, at man kun drikker rent postevand. Put evt. et par isterninger i drikkedunken, så vandet kan holde sig køligt.

Omklædning og bad:

Klubben råder ikke over egne omklædnings- og badefaciliteter. Der er mulighed for at ”købe” (depositum 150,- kr.) en nøglebrik ved administrationen ved Gladsaxe Stadion, der giver adgang til bad og omklædning. Dette er klubben uvedkommende. Klubben arbejder på, at det bliver muligt at få adgang til omklædnings- og badefaciliteter.

Der er adgang til toilet uden for klubbens lokaler.

Sikkerhed:

Al træning foregår på eget ansvar.

Det er ens egen forsikring, der dækker.

Man må ikke bære fingerringe, ørenringe, piercinger*, armbånd, halskæder, ankelkæder og andet ”bling”, herunder armbåndsure under træningen. Det kan hænge fast eller blive ramt i ”kampens hede” og medføre skader på en selv og/eller andre.

* Piercinger som ikke umiddelbart kan fjernes, skal tapes over f.eks. med et stykke hæfteplaster.

Har man skavanker eller skader, skal man meddele det til træneren, inden træningen starter.

Er man syg, skal man slet ikke komme til træning, man skal holde sig hjemme og blive rask. Der er ingen grund til at smitte andre i klubben.

Man må ikke forlade træningen før tid, eller forlade lokalerne for f.eks. at gå på toilettet, uden at meddele det til træneren.

Lukkedage:

Klubben er lukket på officielle danske helligdage, dvs. ingen træning på nogen af holdene. Der kan dog være behov for, at enkelte kampboksere træner på lukkedage, hvis der er kamp i datomæssig nærhed. Endvidere er der ingen træning 1. maj eller Grundlovsdag. Ingen træning i hele juli måned. Kampholdet holder normalt sommerferie fra DM i boksning er overstået, typisk primo maj, til primo august. Ingen træning i dagene mellem jul og nytår. Træning i vinterferien (uge 7) og efterårsferien (uge 42) afhænger af, om der er trænere til rådighed.

Aflysninger/ændringer:

Aflysninger eller ændringer til træningen vil blive meddelt på klubbens hjemmeside under ”Seneste Nyheder”, og på klubbens facebookside så hurtigt som muligt. Man opfordres til at holde sig orienteret på de sociale medier forud for hver træning, så man undgår at gå forgæves. Aflysninger bliver ikke refunderet i kontingentet. Klubben har ikke mulighed for at kontakte hver enkelt.

 

ØVRIG INFORMATION

Web-shop:

Klubben arbejder på, at få oprettet en webshop, eller et udsalg, hvor det bliver muligt, at købe træningstøj og -udstyr.

Veteraner:

Klubbens veteraner og æresmedlemmer er altid velkomne i klubben. Hvis de ønsker at træne, skal det foregå på et af holdene.

Frivillige:

Gladsaxe Bokseklub drives af en bestyrelse, som alle arbejder ulønnet og frivilligt. Ligesom alle trænere er frivillige og ulønnede. Gladsaxe Kommune støtter via Gladsaxe Stadion klubben med lokaler og andre faciliteter.

Beliggenhed:

Gladsaxevej 200, kælderen under Hero-bygningen, 2860 Søborg.