Information

Nyt medlem

Man skal være mindst 8 år gammel for at blive medlem og træne i Gladsaxe Bokseklub. Ønsker du at indmelde dig i Gladsaxe Bokseklub, sker det via denne indmeldelsesformular.

Prøvetime

Det er muligt at få en gratis prøvetime, før man melder sig ind. Man skal ikke melde sig til, man møder bare op og siger til træneren, at man gerne vil deltage i en prøvetime.

Som medlem

Når man møder til træning, skal man "checke in" på holdet. Det foregår ved, at man sætter "flueben" ud for sit navn på medlemslisten, som fremgår af skærmen på disken i forrummet.

Er man i restance med sit kontingent, vil det fremgå af medlemslisten ved, at der er en lille gul trekant ved ens navn. Man skal sørge for, at få betalt sit kontingent snarest muligt. Hvis man har spørgsmål, kan man kontakte kassereren på tlf.: 35 15 55 05 eller mail: kasserer@gladsaxebokseklub.dk.

Man kan ikke deltage i træningen, hvis man ikke har betalt sit kontingent. Træneren kan til enhver tid afvise et medlem, som ikke har betalt kontingent.

Alle medlemmer af Gladsaxe Bokseklub, skal følge klubbens regler og vedtægter. Træner og/eller bestyrelsen kan til enhver tid bortvise et medlem, som overtræder husorden og vedtægter.


Hold

Begynderhold/Boksehold:
Begynderhold / Boksehold er for dem, som ønsker at træne hårdt og intenst og udvikle sig til kampbokser. Krævende fysisk kontakt og sparring med slag kan forekomme, men først når den enkelte er klar fysisk og psykisk og træneren har sagt god for det. Og der skal anvendes nødvendigt sikkerhedsudstyr.

Begynderhold/boksehold træner tirsdage kl. 17.00 - 18.30,  torsdage kl. 17.00 - 18.30 og lørdage kl. 12.00 - 13.30.

Man er velkommen til, at få en prøvetime - HUSK rene indendørs sko og noget at drikke.

Kontingent: 125,- kr. pr. måned.
 

Børnehold:
Børneholdet er for de yngste (8-14 år), som ønsker at få kendskab til boksesporten. Der trænes let med styrketræning og elementer fra boksning. Ingen hård fysisk kontakt eller slag mod hoved/krop.

Børneholdet træner onsdage kl. 17.00 - 18.15.

Man er velkommen til at få en prøvetime. HUSK rene indendørs sko og noget at drikke!

Kontingent: 125,- kr. pr. måned.


Motionshold:
Hvis du har du lyst til at blive trænet, men ikke udøve decideret boksning, så er motionsholdet lige noget for dig. Der er fuld fart på træningerne og du bliver svedt godt igennem.  

Motionsholdet træner tirsdage og torsdage kl. 19.00 - 20.30 og søndage kl. 13.00 - ca. 14.30. 

Man er velkommen til at få en prøvetime.  HUSK rene indendørs sko og noget at drikke.

Kontingent: 125,- kr. pr. måned.

Veteraner:
Klubbens veteraner og æresmedlemmer.
 

Beliggenhed:

Gladsaxevej 200, Kælderen i Hero-bygningen, 2860 Søborg.

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske via din medlemsprofil, alternativt skriftligt på mail til kasserer@gladsaxebokseklub.dk