Information

Nyt medlem

Man skal være mindst 8 år gammel for at blive medlem og træne i Gladsaxe Bokseklub. Ønsker du at indmelde dig i Gladsaxe Bokseklub, sker det via denne indmeldelsesformular.

Man kan ikke deltage i træningen, hvis man ikke har betalt sit kontingent.
 

Prøvetræning

Det muligt at få en gratis prøvetime, før man melder sig ind.


Hold

Begynderhold/boksehold:
Begynderhold / Boksehold er for dem, som ønsker at træne hårdt og intenst og udvikle sig til kampbokser. Begynderholdet og Bokseholdet er slået sammen til et fælles hold. Man kan derfor opleve, at nogle trænes intensivt med en træner og andre træner mindre intensivt med en anden træner. Krævende fysisk kontakt og sparring med slag kan forekomme, men først når den enkelte er klar fysisk og psykisk og træneren har sagt god for det. Og der skal anvendes nødvendigt sikkerhedsudstyr.

Begynderhold/boksehold træner tirsdag og fredag kl. 17.30 - 19.00.

Man er velkommen til, at få en prøvetime - HUSK indendørs sko.

Kontingent: 125,- kr. pr. måned
 

Børneholdet:
Børneholdet er for de yngste (10-14 år), som ønsker at få kendskab til boksesporten. Der trænes let med styrketræning og elementer fra boksning. Ingen hård fysisk kontakt eller slag mod hoved/krop.

Børneholdet træner onsdag kl. 17.00 - 18.15.

Man er velkommen til at få en prøvetime.

Husk indendørs sko!

Kontingent: 125,- kr. pr. måned


Motionshold:
Hvis du har du lyst til at blive trænet, men ikke udøve decideret boksning, så er motionsholdet lige noget for dig. Der er fuld fart på træningerne og du bliver svedt godt igennem.  

Man er velkommen til en prøvetime.  Bemærk venligst, at en prøvetime i forbindelse med søndagstræningen skal aftales, ring: 31 15 55 05.

Motionsholdet træner tirsdag og torsdag kl. 19.00 - 20.30 og søndag kl. 13.00 - ca. 14.30. Tidspunktet kan variere, men det bliver meddelt på facebook (GBK-Motionist) og på www.gladsaxebokseklub.dk.

HUSK rene indendørs sko og noget at drikke.

Kontingent: 125,- kr. pr. måned


Veteraner:
Klubbens veteraner og æresmedlemmer
 

Beliggenhed


 


Udmeldelse

Udmeldelse skal ske via din medlemsprofil, alternativt skriftligt på mail til kasserer@gladsaxebokseklub.dk