Fit Boksning (Motionshold)

torsdag, 17. september klokken 18:30
17. september kl. 18:30 til 20:00
Gladsaxevej 200
Gladsaxevej 200, 2860 Søborg, Danmark
Vis på kort
Fit Boksning (Motionshold)

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS TRÆNING I GBK

1. Bliv hjemme, hvis du har symptomer på corona – feber, tør hoste, træthed og/eller hovedpine. Undgå at smitte andre. Pas ligeledes på jer selv, hvis I er særligt udsatte.

2. Træning kan igen gennemføres i klubbens træningssal. Der gælder en deltagerbegrænsning på 20 medlemmer, og tilmelding skal derfor foretages via ”Kommende begivenheder” eller ”Kalender” på klubbens hjemmeside www.gladsaxebokseklub.dk. Log ind med dit brugernavn og adgangskode (hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille den) og tilmeld dig begivenheden. Husk at bekræfte din tilmelding.

3. Hænder afsprittes ved ankomst til klubben. For at minimere smittespredning tjekker vi ikke ind på computeren som sædvanlig. Vi opfordrer til, at alle afspritter hænder og/eller handsker, når der holdes pause i træningen.

4. Så vidt muligt holdes 2 meters afstand ved fysisk anstrengelse under træningen – særligt ved aktiviteter, hvor ansigter er vendt mod hinanden. Mindre afstand mellem personer begrænses til korte intervaller.

5. DaBU og DGI tillader træning med kropskontakt og med egne, personlige plethandsker. Sparring er også tilladt, men for at minimere smittespredning anbefales det, at sparring foregår som 3 x 3 minutter med samme makker, og at sparring ikke foregår på tværs af klubber. Det er op til den enkelte træner at forvalte disse retningslinjer og anbefalinger, og deltagere er naturligvis velkomne til ikke at deltage i øvelser med kropskontakt, plethandsker eller sparring, hvis de ikke har lyst.

6. Alle medlemmer skal bruge egne, personlige handsker – udlånshandskerne er fjernet. Husk, at du kan få 15 % rabat på handsker og andet udstyr hos Fightersport på Frederiksberg, hvis du blot siger, at du kommer fra Gladsaxe Bokseklub. Desuden kan du købe handsker i selve klubben – betaling foregår via MobilePay. Henvend til en træner angående dette. Handskerne må ikke deles og skal rengøres umiddelbart før træning – altså i selve klubben. Sprit og papir er tilgængelig – smid brugt papir i skraldespanden. Kom gerne lidt i god tid, så du kan rengøre dine handsker uden for megen kødannelse og samtidig kan hyggesludre lidt med dine medboksere. Vi opfordrer til hyppig afspritning af handsker, når der er pause i træningen, og til at undgå at røre sig selv i ansigtet med handskerne. Vi ved godt, at det svært og irriterende. Egne, personlige måtter kan benyttes, hvis kontakt med gulvet ønskes undgået, men disse skal i så fald også afsprittes i lighed med handskerne. Undlad i øvrigt at dele andet udstyr – håndbind, vandflasker, håndklæder, sjippetov og lignende.

7. Vi bruger som udgangspunkt ikke andet udstyr end sækkene. Hvis andet udstyr alligevel benyttes, må det ikke deles, og det skal rengøres grundigt efter brug – hjælp venligst træneren med dette. Vi opfordrer til, at I medbringer egne sjippetove. Vi beder jer desuden medbringe velegnede udendørssko, da dele af træningen kan foregå udenfor – især når der er mange tilmeldte.

8. Alle sække må bruges samtidig, men for at undgå ansigt-til-ansigt-situationer, er det det ikke tilladt at holde sækkene. Vi ved godt, at sækkene kommer til at svinge meget, men tag det som en chance for at øve dit fodarbejde og din bevægelse. Dans med sækken! Sækkene skal rengøres efter hver træning, og vi beder alle hjælpe til med dette. På forhånd tak! Træningssalen og fælles kontaktpunkter rengøres grundigt af hertil hyret rengøringshjælp minimum én gang om ugen eller oftere efter behov.

9. Såfremt øvelser foregår i par eller i grupper, opfordrer vi til at forblive i samme par eller gruppe for at mindske smittespredning.

10. Omklædnings-, bade- og toiletfaciliteter er igen tilgængelige over klubben. Kvinder kan få adgang til det lille dommerrum med bad, men skal bede en træner om at låse dette op. Beklager besværet. Stadion står for rengøring af disse lokaler.

Tilmeldingsfrist:

17. september 2020 kl. 18:15
Tilmeldingsfristen er overskredet